Ik ben Albert (Ab) S. Ekels
Welkom bij The Alpha Group Nederland

Uw bedrijf laten groeien in uitdagende tijden?  Denk aan het hebben van uw eigen adviesgroep die bestaat uit mede-ondernemers.  Zo’n groep  helpt groei mogelijk te maken door verschillende perspectieven en benaderingen samen te brengen in een vertrouwde en vertrouwelijke omgeving.  Denk ook aan het collectief gebruikmaken van de meer dan 10 jarige ervaring in meer dan 30 landen waar Alpha Groepen bestaan.  

Het Alpha Group (TAG)-lidmaatschap  is alles wat u nodig heeft om uw bedrijf naar een hoger plan te tillen. Waar anders vindt u gekwalificeerde, ervaren, zeer gemotiveerde en ‘met de poten in de modder staande’ professionals die zich op u en uw bedrijf richten?  Bent u al goed bezig?Natuurlijk bent u dat. Maar wilt het niet alleen goed doen, u wilt EXCELEREN! 

Advies

van een team gelijkgestemde directeuren /eigenaren, daarmee verkrijgt u gegarandeerd een variëteit van opinies

Kans

om een focus te leggen op de sleutels voor groei. Als alternatief voor de waan van de dag

Voldoening

en trots als Lid van een hoge prestaties leverende en inspirerende groep. Dit met de kans nieuwe vrienden en vertrouwde mentors te maken

Veiligheid

in de wetenschap dat wanneer uw organisatie uitdagingen tegenkomt ,zij er niet alleen voor staan

Hernieuwde

motivatie die leidt tot een betere prestaties en optimisme. Dit alles om alle bestaande mogelijkheden uit te buiten

Vertrouwen

dat uw organisatie tot volle potentieel wordt geleid doordat beslissingen volledig zijn uitgezocht en getest

FASTGROWTH WORKSHOPS & MASTERMINDS

 

Maandelijkse bijeenkomsten

 

Alpha Groepen faciliteren maandelijkse bijeenkomsten voor eigenaren van kleine en middelgrote bedrijven met als doelstelling Groei. Alle informatieve workshops zijn daarop ingericht.  

Daarnaast zijn de Mastermind sessies behulpzaam om informatie te krijgen en geven over daadwerkelijk bestaande uitdagingen en de oplossing van problemen. 

De ontwikkeling van bedrijfsstrategie wordt met behulp van over alle belangrijke bedrijfsgebieden handelende werkboeken(shops)  behandeld.  Invulling  ervan dwingt concentratie op specifieke onderdelen van hun bedrijf af. Leden analyseren diepgaand op welke gebieden hun bedrijf goed of slecht presteert. en discussiëren daar als vanzelfsprekend over,  

Tevens zijn Mastermind sessies onderdeel van de maandelijkse bijeenkomsten. Hier krijgen leden de kans om actuele bedrijf-scenario of situaties aan hun mede ondernemers te presenteren. De groep zal advies en feedback geven op basis van hun uitgebreide ervaring. Leden profiteren van de ervaring van anderen. Het proces zorgt ervoor dat alle opties worden ontwikkeld en kritische fouten vroegtijdig worden vermeden.  

De maandelijkse bijeenkomsten zijn inspirerend, behulpzaam, opbeurend, motiverend en  adviserend.  

0
IMG_20210716_114439

LIKEMINDED PEOPLE

 

Mensen die hetzelfde denken  

 

Alpha Groepsleden zijn bedrijfseigenaren en directeuren uit niet-concurrerende sectoren. Zij beschikken  over de kennis en vaardigheden om grote zakelijke uitdagingen op te lossen. In een vertrouwde en vertrouwelijke omgeving worstelen leden met de problemen die een bedrijf kunnen maken of breken. Leden zullen doorgewinterd advies en expertise delen met bruikbare suggesties en oplossingen die het bereiken van doelen in het zakelijke en persoonlijke leven mogelijk maken. In deze vertrouwelijke omgeving stromen adviezen, ideeën en suggesties vrijuit. De eerlijke, onbevooroordeelde feedback van bestuursleden die met soortgelijke problemen en problemen worden geconfronteerd, helpt om de bedrijfsvisie uit te kristalliseren en het vertrouwen te geven dat de genomen beslissingen goed onderzocht en gepast zijn. 

Als optie  

 

GOLD COACHING

 

Als Optie: Alpha Groep Leden staan er niet alleen voor ! Leden kunnen profiteren van één-op-één coaching/mentoring-sessies met een zeer ervaren bedrijfscoach.  

Hier vieren leden successen, onderzoeken ze kansen of spreken hun zorgen uit. De focus ligt op het samen ontwikkelen en uitvoeren van strategieën en tactiek. 

In de afgelopen 15 jaar is het strategische proces Alpha GOLD™ gebruikt om veel succesvolle, winstgevende bedrijven te creëren. GOLD – Goach Leden zijn zeer gemotiveerd, gefocust en zelfverzekerd geworden in het bereiken van zakelijke en persoonlijke doelen. 

G: Creëer overtuigende doelen (goals) 

O: Verbeter het Operationeel functioneren 

L: Verander de wijze van Leiding geven  

D: Ontwerp (develop) winstgevende verkoop.  

IMG_5420

Werk met Alpha Groep gereedschappen om uw focus te verscherpen!

Het hebben van collega’s die u verantwoordelijk houden voor uw beslissingen en acties is de meest productieve manier om verandering teweeg te brengen. De Alpha Group-bijeenkomsten zijn de plein gelegenheid waar ondernemers en directeuren zich kunnen wenden tot iemand die de uitdagingen waarmee ze worden geconfronteerd begrijpt, u altijd een onbevooroordeelde mening zal geven, wat u op zijn beurt zoveel tijd en geld kan besparen. 

Het doel van de meeste bedrijven is om de marktwaarde van uw bedrijf te verhogen. Uitdagingen en onzekerheid maken echter altijd deel uit van langetermijnuitbreiding en groei. Er zijn momenten waarop u, net als vele anderen, onduidelijk bent over de beste manier om verder te gaan, af en toe aan uzelf twijfelt en af en toe de tools en technieken mist voor de taken waarmee u wordt geconfronteerd. 

Alpha Group-bijeenkomsten

Worden maandelijks gehouden – zelfde tijd, zelfde plaats. 

ONS DOEL 

U en uw bedrijf inspireren om te groeien geholpen door de focus en kracht van uw Alpha Group. 

ONZE FOCUS 

U helpen bij het maken, bijwerken of zelfs formuleren van uw ‘Powerful Fast Growth’ Business-plan voor uw bedrijf. 

Voorbeeldagenda

*Het aantal Mastermind -sessie is afhankelijk van de ingebrachte uitdagingen of problemen.  

We zullen nooit meer dan 5 uur besteden. 

Our Partners

Succesvolle Alpha Groep leden

The Alpha Group biedt het midden- en kleinbedrijf de waardevolle begeleiding en ondersteuning die nodig is om een duurzame koers voor groei uit te stippelen.  The Alpha Group begeleidt leden om te focussen op strategie en winst.  Een Alpha Groepslid dient wel aan een aantal voorwaarden te voldoen. Hij/zij:  

IMG_5438 (1)

Zet in op verandering  

Realisatie  dat “je niet weet wat je niet weet” en openstaan voor het ontvangen en delen van nieuwe ideeën die het bedrijf naar een hoger niveau tillen. Bereid zijn om denken te veranderen en actie te ondernemen. 

Wil dat het bedrijf voor hem werkt 

Het is geen goed idee om een nieuw dak te plaatsen op een huis met een verrotte fundering. Als u alle niveaus wilt versterken zodat het bedrijf kan produceren terwijl u zich richt op groei, dan kan de groep u helpen uw visie te realiseren 

Houdt vast aan de hoogste normen 

Als u wilt slagen door de weg af te snijden, dan is dit niets voor u ! Als u zaken wilt doen op het hoogste niveau, dan bent u hier aan het juiste adres voor u en uw bedrijf. 

Zoekt transformationele verandering 

Dit is geen netwerkgroep. Dit is een groep ondernemers en leiders die elkaar verantwoordelijk houden en zich inzetten om hun bedrijven te laten groeien en het leven van alle leden te verbeteren. 

IMG_5422

Wilt u meer weten?

Albert Ekels profil pic

Albert Ekels
The Alpha Group Regional Director

Mobile: +31653 314 126 Email: albert.ekels@the-alpha-group.biz

About Albert (Ab) S. Ekels FInstIB

Sinds 1984 betrokken als executive coach en bedrijfsadviseur van MKB-ondernemers. Dit na een carrière als troubleshooter, ondernemer en directeur van bedrijven met een omvang van 15 tot 300 FTE’s.
Belangrijkste diensten: Zakelijke ondersteuning gericht op MKB-eigenaren met de nadruk op strategische en commerciële ontwikkeling, die substantiële groei voor het bedrijf creëren.
Kernervaring: Uitvoering van bedrijf-ondersteunende programma’s voor MKB-eigenaren 
Verander- en herstelmanagement troubleshooting(uitgevoerd als projectmanagement)
Voorheen: Als zelfstandig ondernemer gewerkt voor opdrachtgevers/aandeelhouders uit: Nederland, Duitsland en het Verenigd Koninkrijk in: Nederland, Canada, Duitsland, het Verenigd Koninkrijk, België, Frankrijk, Scandinavië, de VS en de Verenigde Arabische Emiraten. Vrijwel over de hele wereld zijn uitgebreide zakenreizen gemaakt.
Industrieën waarin gewerkt: Techniek in de ruimste zin, Zeilen, Scheeps- en jachtbouw, Bouwindustrie
Op een persoonlijke noot: Zeilen : +30 jaar in Olympische zeilklassen en Offshore. Deelname aan +20 Wereld- en Europese Kampioenschappen, Nederland vertegenwoordigde op de Olympische Spelen 1976 (Canada).
Een aantal jaren voorzitter van de Nederlandse Rugby Bond (NRB) en commissaris van de Nederlandse Yachting Organisatie (KNWV) verantwoordelijk voor het Nederlands Topzeilen (Olympische Klassen) van 2008 tot 2012. Na 25 jaar in de Int. Starklasse, momenteel een internationale Finn Dinghy als weekend warrioren recreatief golf.