Здравей, Аз съм Алейдин Алиев!
Добре дошли в моята Алфа група!

Разраства ли се вашия бизнес в предизвикателни времена? Вашият съвместен консултативен борд от равнопоставени партньори обуславя развитие, като обединява различни гледни точки от лидери, които успяват заедно в пространство на доверие и поверителност. Възползвайки се от нашия десет годишен опит в над 30 държави, нашите месечни бордове помагат на собствениците на малки и средни бизнеси да се развиват чрез съвместни месечни сесии за управление.

Членството в Алфа Групата е всичко, от което се нуждаете за да развиете вашия бизнес на следващо ниво. Къде на друго място може да намерите квалифицирани, опитни и високо мотивирани професионалисти, които ще се фокусират само върху вас и вашият бизнес? Вие се справяте добре? Разбира се, че се справяте добре. Но вие не искате само да се справяте добре, а да превъзхождате конкуренцията в общата ви пазарна ниша.

Съвет

от екслузивен борд от квалифицирани, мислещи в успешна посока личности, които гарантират, че вашия бизнес ще получи различни мнения и гледни точки, които ще предизвикат вас и вашия бизнес да расте.

Възможност

да се фокусирате върху стратегия: ключови тематики за бизнес растеж вместо само работа на парче и гасене на пожари.

Лично удовлетворение

и чест, че сте част от интензивно постигащ, вдъхновяващ борд заедно с възможността да изградите доверени нови приятели и ментори

Защита

от появяващи се нови бизнес предизвикателства, които няма да посрещнете сам.

Подновена мотивация

която води по повишени резултати и оптимизъм, че може да постигнете пълния си потенциал.

Увереност

че вашата организация се движи добре и убеждение, че решенията са изцяло проверени и напълно приложими.

Уъркшоп за бърз растеж & Мастермайнд

Месечни консултативни бордове

Уоркшоп за бизнес стратегия, в който членовете се усъвършенстват използвайки специално разработени работни тетрадки за ключови дейности от бизнеса. Това предполага фокусиране върху специфични активности на тяхната компания. Членовете ще анализират, в дълбочина, дейностите, в които техния бизнес се справя добре или лошо. Мастермайнд се нарича сесията, в която членовете получават шанса да представят пред борда настоящ бизнес проблем, който имат в момента. Бордът тогава ще задава въпроси, ще даде обратна връзка и предложения въз основа на техния реален опит. Членовете печелят от споделянето на реален опит с другите членове на борда. Този процес осигурява, че всички възможности са вече изградени и критични грешки в развитието могат да бъдат предотвратени преди да е станало късно. Срещите са вдъхновяващи, насърчаващи, мотивиращи и консултативни.

0
IMG_20210716_114439

Хора с подобен светоглед и ценностна система

Конфиденциален съпорт

 

Членовете на групата са основатели, собственици, изпълнителни директори и мениджъри на компании, които не работят в една и съща индустрия, т.е. не са в пряка конкуренция. Също така имат знанието, качествата и опита да решават големи бизнес предизивикателства. В доверена и конфиденциална среда, членовете се борят с предизвикателствата, които могат да изградят или разрушат един бинзес. Членовете споделят мнения и експертиза предлагащи възможни за изпълнение задачи и решения, които ще дадат възможност за реализиране на бизнес, както и лични цели. Съвет, идеи или мнения циркулират напълно свободно в тази конфиденциална среда. Честната, безпристрастна обратна връзка от членовете на борда, които се срещат със същите предизивактелства, помага да се изчисти бизнес визията и да даде увереност, че това решение е взето след като е проверено и е адекватно на ситуацията.

Допълнителна възможност

GOLD Коучинг 

Членовете на борда не са сами! Членовете могат да се възползват от ежемесечни лични менторски сесии с експерт, който има богат опит в сферата на бизнеса. Тук, членовете празнуват успеха, изпробват възможности или преодоляват нереални страхове. Целта е заедно да се изградят успешни стратегии за развитие.

През последните 10 години, стратегическия процес на The Alpha GOLD™ е използван за да се създаде много успешен и печеливш бизнес. Членовете стават високо мотивирани, фокусирани и уверени в осъществяване то и реализацията на бизнес и лични цели.

G: Осъществете вашите завладяващи цели (Goals)

О: Значително подобрете вашите дейности (Operations)

L: Трансформирай си лидерството (Leadership)

D: Изградете по същество вашите печеливши продажби (Develope)

IMG_5420

Работете с нашите бизнес коучинг инструменти за да изчистите своя фокус!

Да имате колеги, които ви държат отговорен за вашите решения и действия е най-продуктивния начин да осъществите промяна. Сесиите на Алфа групата е мястото, където собствениците или изпълнителните директори могат да се обърнат към някой, който разбира предизвикателствата, които те срещат и винаги ще ти дадат безпристрастно мнение, което понякога може да ви спести много време и пари.

Целта на повечето компании е да увеличат пазарната си стойност и да успеят да се реализират възможно най-бързо. Но както често се случва, предизвикателствата и несигурността са винаги част от дългосрочния растеж и развитие. Има моменти, в които вие сте несигурен кой е най-добрия път да продължите, имате вътрешни съмнения, периодично липса на инструменти и техники за задачите, с които се сблъскваш.

Защото вашите колеги са равнопоставени и са също собственици на бизнес, които не се състезават по между си, вие ще уважавате техните мнения и ще вярвате на техния опит, така че няма да имате извинения пред тях. Те знаят повече и вие сте сигурни, че те знаят повече.Това е причината поради, която ние знаем, че консултативните бордове работят толкова добре и защо собствениците, които наистина искат да растат и да се развиват се обръщат към Алфа групата. Те търсят обратна връзка и някой да ги държи отговорни към обещанието, което те сами са направили, за да може да достигнат потенциала, който искат.

СРЕЩА НА АЛФА ГРУПАТА

Бордовете на Алфа групата се провеждат месечно- в едно и също време на едно и също място. 

 НАШАТА ЦЕЛ

Искаме да вдъхновим вас и вашата компания към растеж чрез фокусирането в силата на вашата Алфа група. 

НАШИЯ ФОКУС

Да ви асистираме да създадете, подновите или да формулирате вашият успешен бизнес план за бърз растеж. 

 

Примерен план за провеждане

*Броят на мастермайндите в една сесия се определя от това колко броя членове има един борд. Максималното времетраене на една среща на Алфа групата е 6,5 часа. 

 

Нашите партньори

Успешните Алфа борд членове

Алфа групата предоставя на малките и средни бизнеси и компании стойностни насоки и подкрепа, които са ви нужни за устойчив курс към растеж. Алфа групата насочва членовете да се фокусират към стратегия и печалба. 

IMG_5438 (1)

Ангажирайте се с промяната

Вие сте осъзнали, че “не знаете това, което не знаете” и сте предразположени да получавате и да споделяте нови идеи, които ще заведат вашия бизнес на следващо ниво. Вие желаете да промените начина си на мислене и да започнете да действате. 

Искате бизнеса да работи за вас

Не е добра идея да поправите покрива на къща с потъваща основа. Ако искате да подобрите всички нива, за да може вашия бизнес да произвежда, докато вие сте фокусирани върху растежа, тогава ние можем да ви помогнем да реализирате вашата визия. 

Придържайте се към най-високите стандарти

Ако искате да успеете чрез изполване на трикове или фокуси, Алфа групата не е за вас! Ако искате да правите бизнес на най-високо ниво, това е най-доброто място за вас и вашия бизнес.

Търсите трансформираща промяна

Това не е група за нетуъркинг. Това е група създадена от собственици на бизнеси и лидери, които държат един друг ангажирани и са решени да подобрят живота на всички участници. 

 

IMG_5422

Искате да знаете повече?

Aliev

Алейдин Алиев Регионален директор на Алфа груп

Мобилен телефон: +359 88 33 555 65
Емайл: aleydin.aliev@the-alpha-group.biz

За Алейдин 

В над двадесет годишната си кариера на спортен треньор и педагог е осъзнал, че възпитателните и оздравителни качества и навици, които спорта изгражда и развива в една индивидуалност или група от хора са отлична предпоставка за личностното им развитие и реализирането на техните планове и цели. Качества и навици, които са силно желани и от бизнес средите като цяло, което го предизвиква да се гмурне успешно в океана на бизнеса у нас и в чужбина.

Бивш Генерален секретар на Българската федерация по хандбал и хоноруван преподавател в Национална спортна академия  “Васил Левски” гр. София, където завършва бакалавърските си степени – “Спорт за високи постижения” и “Учител по ФВ”.

Магистърската си степен завършва в Las Palmas University (Испания) –

Academic master of science, EHF Master coach, в която са сертифицирани само 33 специалиста в целия свят.

Убеден е, че всичко е възможно да се постигне с дисциплина, постоянство и вяра! Вярва в екипната работа като инструмент за споделеност, съпричастност, подкрепа и успех! Точно затова решава да се сертифицира като Регионален директор на The Alpha Group International в България. Сертифициран G.O.L.D. Coach, който помага на собственици на бизнес да сбъднат и най-смелите си мечти, желания и цели.